Prijzen en tijden


Hieronder vind je praktische informatie over openingstijden en tarieven. Als je nog vragen hebt kun je altijd bellen via 06-26470417.

Openingstijden

Bij ‘agenda en boekingen’ kunt u zien wanneer we open zijn en of er nog plek is. Als we al uitverkocht zijn raden we u aan om even te kijken bij villa zebra, professor plons, en superstraat (wereldmuseum) op loopafstand, of bij de Kinderwerkplaats in den haag.

Tarieven

kinderen (vanaf 4 jaar)10 €
begeleiders5 €
frietjes bakken, milkshake fietsen of appelflap maken 2 €
u kunt online of aan de kassa betalen, cash of pin

update corona (29 september): online kaartjes kopen

We hebben besloten maximaal 30 mensen tegelijk binnen te laten (inclusief kinderen). Daarmee is er meer dan voldoende ruimte om afstand te houden. We vragen bezoekers ouder dan 13 jaar om een mondkapje op te doen. Je kunt kaartjes kopen voor de ochtend of de middag via onze online boekingspagina , maar die is nog nieuw dus bel ons aub op 0626470417 als u er niet uit komt of vragen heeft. Kaartjes zijn tot het begin van het geboekte dagdeel kosteloos te verzetten naar een ander moment.

Kaartjes online zijn te koop tot een halfuur vantevoren, en daarna ook nog altijd aan de kassa, als het dagdeel niet is uitverkocht (zie de agenda).