Prijzen en tijden


Hieronder vind je praktische informatie over openingstijden en tarieven. Als je nog vragen hebt kun je altijd bellen via 06-26470417.

Openingstijden

U koopt een ticket voor de ochtend (10u30 tot 13u30) of de middag (14u tot 17u). U mag dan ieder moment van dat dagdeel binnenkomen, en mag tot het einde van dat dagdeel blijven. Buiten de vakanties hebben we ook peuterochtenden (van 10 tot 12u op vrijdag) en zijn we de woensdagmiddag een uurtje eerder open (van 13 tot 17u).

Bij ‘agenda en boekingen’ kunt u zien wanneer we open zijn en of er nog plek is. Als we al uitverkocht zijn raden we u aan om even te kijken bij villa zebra, professor plons, en superstraat (wereldmuseum).

Tarieven

De Speelfabriek heeft verschillende tarieven voor de ochtend en de middag:

ochtendmiddag
kinderen (vanaf 4 jaar)11,5 €12,5 €
begeleiders6,5 €6,5 €
frietjes bakken, milkshake fietsen of appelflap maken 3,5 €3,5 €
u kunt online of aan de kassa betalen, cash of pin

Kaartjes online zijn te koop tot een halfuur van tevoren, en daarna ook nog altijd aan de kassa, als het dagdeel niet is uitverkocht (zie de agenda).

Rotterdampas is alleen geldig voor de peuterochtenden

Op vrijdagen buiten de vakanties hebben we speciale peuterochtenden voor kinderen tot en met 4 jaar. Hiervoor geldt een speciaal tarief.

normaal tariefmet rotterdampas
kind (t/m 4 jaar)
inclusief één begeleider en een gratis warme drank
10 €7,5 €
extra begeleiders of kinderen5 €3,75 €

Kinderen ouder dan 4 jaar mogen als uitzondering mee met de peuterochtenden, als ze zich rustig kunnen houden tussen de kleintjes. We raden bij de peuterochtenden altijd 1 volwassene per kind aan.