Prijzen en tijden


Hieronder vind je praktische informatie over openingstijden en tarieven. Als je nog vragen hebt kun je altijd bellen via 06-30759318.

Tijdens vakanties zijn we vaak extra open, maar het kan dan voorkomen dat we vol zijn, dus wees op tijd! Gelukkig zijn villa zebra, professor plons, en superstraat (wereldmuseum) op loopafstand leuke alternatieven.

update corona (16 maart): dicht tot 6 april

Vanwege het coronavirus zijn we gesloten tot 6 april, we verwachten eind maart meer te weten en melden dan hier en op de sociale media wat er verder gebeurt. Hopelijk tot snel! Veel gezondheid gewenst iedereen!

Gewone openingstijden
Je bent (tijdens openingstijden) altijd welkom, daarvoor hoef je niet te reserveren!

Woensdag13 tot 17u
Zaterdag11 tot 17u
Zondag11 tot 17u

Tarieven

Kinderen (vanaf 4 jaar)11€
Ouders/begeleiders5 €
eetactiviteiten
(appelflap of frietjes bakken, of milkshake fietsen)

2 €
je kunt bij ons ook pinnen! 

Eetmuntjes
bij de Speelfabriek kun je als extra optie zelf eten maken. Kinderen kiezen uit een appelflap, milkshake of friet (kleine porties) en betalen met een eetmuntje. Muntjes verkopen we aan de kassa voor 2 euro per stuk.

Kinderfeestjes
Je kunt bij de speelfabriek ook je verjaardag vieren, met een eigen tafel en het boempatat frietenkanon! Voor kinderfeestjes en groepen vanaf 8 kinderen is het ook mogelijk om buiten openingstijden langs te komen. Vraag naar de mogelijkheden voor privéfeestjes in de avond of op vrijdag! Kijk voor tarieven en meer informatie op de pagina over kinderfeestjes.

Koffie, thee en hapjes
Ons assortiment is niet zo heel uitgebreid, maar naast ons zit een broodjeszaak. Je mag ook zelf eten of drinken meenemen! Op dit moment hebben we:

Koffie (gewoon of cappucino)1 €
Thee (earl grey, rooibos of groene thee)1 €
Limonade0,50 €
watergratis
Fruit0,50 €
eetactiviteiten
(zelf milkshakes, appelflappen of frietjes maken)
2 €
Tosti (kaas of vegetarische worst)1,50 €