Kinderfeestjes

Je kunt bij de Speelfabriek je verjaardag of een ander feestje vieren. Extra speciaal met een gereserveerde feesttafel, eindeloze limonade, en zelf frietjes bakken! Iedereen gaat naar huis met zelf gemaakte auto’s, zeepjes, en nog veel meer.

U kunt de beschikbaarheid bekijken en meteen boeken via de site, of een aanvraag doen via ons boekingsformulier als u speciale wensen heeft. Het is bijvoorbeeld mogelijk een aanvraag te doen buiten openingstijden, aan de kassa te betalen (pin/cash/factuur) of een privéfeest te boeken.

Wat is een kinderfeestje?

Een feestarrangement bij de Speelfabriek duurt maximaal 3 uur. Wij zorgen voor een eigen tafel met bekers en limonade. Koffie en thee voor de begeleiders zijn inbegrepen. Kinderfeestjes organiseren we vanaf de 6e verjaardag en vanaf 6 kinderen inclusief de jarige.

U mag het programma voor het feestje zelf inrichten, maar standaard is er eerst ruimte om even te zitten, taart te eten, te zingen en cadeautjes uit te pakken en legt een van de speelfabriekers daarna aan tafel uit hoe het werkt. Tijdens het feestje mogen alle kinderen zelf met het frietenkanon schieten! We serveren de frietjes uit aan uw eigen tafel.

De kinderen bepalen zelf wanneer en hoelang ze met welke activiteit aan de slag willen, maar we laten de kinderen wel gezamenlijk bij een van de activiteiten starten.

  • Inclusief eigen tafel met eindeloze limonade, koffie en thee, en frietschieten.
  • U mag zelf taart en eten en drinken meenemen, wij hebben bekers en bordjes en bestek als u dat wilt.
  • Wij rekenen op het aantal kinderen dat u opgeeft. 2 kinderen meer of minder is geen probleem , maar als u met nóg minder kinderen komt gaan er toch maar 2 van de originele boeking af. U betaalt altijd voor minimaal 6 kinderen.
  • Kinderen jonger dan 4 jaar hoeven niet te betalen. Ze vereisen wel de volledige aandacht van een volwassene, dus hou daar aub rekening mee bij het aantal begeleiders dat u meeneemt.
  • Kinderfeestjes organiseren we vanaf de 6e verjaardag van de jarige.

Boek nu direct je Kinderfeestje

Via het onderstaande formulier boekt u een kinderfeestje bij de Speelfabriek.

Een boeking voor een feestje tijdens vakanties of buiten openingstijden kan eventueel ook maar dat gaat dan via een speciale aanvraagformulier.

Als u niet een kinderfeestje, maar losse kaartjes wilt boeken om bij ons samen te komen spelen en uitvinden dan kunt u dat hier boeken.

Openingstijden
No items found.