algemene voorwaarden samen spelen


Hier vindt u antwoord op de meest gestelde vragen én onze algemene voorwaarden voor het eventuele verzetten of afzeggen van uw bezoek. Bel ons aub als er iets niet duidelijk is, makkelijk, snel en gezellig! 0626470417

Hoe komt u bij ons?

Ons adres: Bankwerkerstraat 17

Openbaar vervoer 
Tramlijn 23, uitstappen bij halte Varkenoordseviaduct (5 minuten lopen via de trap midden op het viaduct, niet geschikt voor rolstoelen).
Treinstation Zuid, (8 minuten lopen -> aan de zuidkant van het perron aflopen via de spoortunnel).

Bus 66 (Spoorweghaven)
Bus 32 (station Zuid)
Vanaf beide haltes is het 8 minuten lopen.

Auto
U kunt bij ons GRATIS parkeren op straat voor de deur.

Begeleiders

We verwachten dat per 4 á 5 kinderen één ouder/begeleider mee komt om de kinderen te helpen als ze vastlopen bij een activiteit. Voor kinderen van 4 tot 6 jaar adviseren we een volwassene per 3 kinderen, dat maakt het bezoek voor u ook meer ontspannen. Daarnaast zijn altijd mensen van de Speelfabriek aanwezig voor begeleiding en uitleg.

Ouders en begeleiders houden een oogje op de kinderen en helpen ze als dat nodig is. De Speelfabriek heeft als doel kinderen plezier te laten beleven aan zelf ontdekken, maken en spelen. Voor zeep maken, auto’s timmeren en misschien ook de typemachines is -afhankelijk van de leeftijd- uw hulp nodig. Samen spelen is zowieso leuker! Dat is de reden dat we een minimum aantal begeleiders vragen, dan is het ook ontspannener voor u.

Bij alle ontdekkingen wordt ook wel eens een vlek ontdekt, dus trek uw kinderen aub niet de nieuwste kleren aan!

Hoe verloopt een bezoek?

Op onze boekingsagenda kunt u zien welke dagdelen we open zijn. Wij raden u aan een kaartje online te kopen, maar u kunt op momenten dat we open zijn ook uw kaartje bij de kassa kopen. Kaartjes via de kassa zijn beperkt, vanwege onze planning!

Bij de kassa geven we u samen met de kinderen instructie over hoe het bij ons werkt, en daarna kunt u aan de slag. De kinderen bepalen zelf wanneer en hoelang ze met welke activiteit bezig willen zijn, en overal hangen instructies zodat dit zoveel mogelijk zelfstandig kan.

Activiteiten:

op dit moment kunnen de kinderen bij de speelfabriek het volgende maken en testen: Raceauto’s, bootjes, vliegsels (de vliegbuizen), zeepjes, knikkerbanen, huisjes, ansichtkaarten, dammen, silhouetten/portretten, zandtekeningen, spettertekeningen, muziekkaarten, animatiefilmpjes,  en frietjes. Alles wat de kinderen zelf maken mogen ze mee naar huis nemen, behalve de huisjes. Er is een bak duplo met treintje voor de allerkleinsten.

Meer dan genoeg activiteiten voor een halve dag spektakel! 

Mag u zelf eten meenemen?

Zeker! U mag uw eigen eten en drinken meenemen.

Betalen

Wij raden u aan een kaartje online te kopen, maar u kunt op momenten dat we open zijn ook uw kaartje bij de kassa kopen. Kaartjes via de kassa zijn beperkt, vanwege onze planning!

Kinderen jonger dan 4 jaar hoeven niet te betalen. Er is voor jongere kinderen een grote bak met Duplo, en vaak kunnen ze zich prima vermaken met een bootje, raceauto of de vliegbuizen. Ze vereisen wel de volledige aandacht van een volwassene, dus hou daar aub rekening mee bij het aantal begeleiders dat u meeneemt.

Afzeggen / verzetten

Een al betaald kaartje voor een los bezoek (voor feestjes gelden andere regels) kunt u tot de start van het dagdeel altijd omboeken. We willen dat via de site laten lopen, maar tot die tijd mag u bellen met 0626470417. Voor grotere groepen, kijkt u aub bij de voorwaarden voor groepen.

Schade en risico

Wij vinden veiligheid erg belangrijk en besteden we daar veel aandacht aan. Maar we zullen nooit helemaal kunnen voorkomen dat er toch iets mis of stuk gaat. Het uitgangspunt is dat uw bezoek aan ons op eigen risico is. Als er onverhoopt toch schade ontstaat is die dus voor uw eigen rekening.

Alleen als de toestellen en attributen die wij u aanbieden duidelijk gebreken vertonen en daardoor onveilig zijn en als daardoor schade ontstaat die aan ons toerekenbaar is zijn wij daarvoor aansprakelijk. In alle andere situaties zijn wij niet aansprakelijk.

Met vriendelijke groet,
Maarten Horstink
De Speelfabriek
06-26470417
maarten@speelfabriek.net