Stoere kinderfeestjes


Je kunt bij de Speelfabriek je verjaardag of een ander feestje vieren. Extra speciaal met een gereserveerde feesttafel, eindeloze limonade, en het beroemde Boempatat frietenkanon! Of gewoon door met je vriendjes en vriendinnetjes naar ons toe te komen. Iedereen gaat naar huis met zelf gemaakte auto’s, zeepjes, en nog veel meer.

Scroll naar beneden voor meer informatie. Helemaal onderaan kunt u reserveren.

Je mag natuurlijk je eigen taart, drinken, traktatie of broodjes meenemen.

Prijzen kinderfeestjes

Gewoon komen spelen €11 standaardtarief per kind
Verjaardagsarrangement €14 inclusief schieten met het boempatat frietenkanon, gereserveerde tafel met eindeloze limonade, en koffie en thee voor de begeleiders
 (begeleiders vast tarief)  €5 je kunt bij ons cash of PIN betalen!

Feestjes buiten openingstijden

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk buiten onze normale openingstijden! Woensdagochtend en vrijdag overdag is dat zonder toeslag, voor het afhuren van de hele speelfabriek, of op andere tijden,  vragen we een toeslag van 50 euro.  We houden een minimumaantal van 8 kinderen aan voor feestjes buiten openingstijden.

Hoe verloopt een kinderfeestje?

Een feestarrangement bij de speelfabriek duurt 2,5 uur, daarna bent u welkom om te blijven spelen tot sluitingstijd. Wij zorgen voor een eigen tafel met bekers en limonade voor alle kinderen (en volwassenen). Koffie en thee voor de begeleiders zijn inbegrepen. Kinderfeestjes organiseren we vanaf de 6e verjaardag en vanaf 5 kinderen inclusief de jarige.

U mag het programma voor het feestje (in overleg) zelf inrichten, maar standaard is er eerst ruimte om even te zitten, taart te eten, te zingen en cadeautjes uit te pakken en komt een van de speelfabriekers daarna aan tafel om uit te leggen wat er te doen is en hoe we dat aanpakken.

De kinderen bepalen zelf wanneer en hoelang ze met welke activiteit aan de slag willen, maar meestal laten we de kinderen wel gezamenlijk bij een van de activiteiten starten.

Tijdens het feestje worden de kinderen (de jarige eerst) bij het frietenkanon geroepen om zelf een aardappel tot friet te schieten en te bakken. We proberen dit aan het einde van het feest te doen maar als er veel feestjes tegelijkertijd zijn kan het zijn dat we vroeger beginnen.

U kunt extra touwtjes erbij kopen om ook milkshake te fietsen, frietjes uit het friethuisje of appelflappen te bakken, maar hou er in dat geval wel rekening mee dat dit wat extra tijd kost. Alle eetactiviteiten zijn kleine porties, maar u bent vrij om zelf extra eten mee te nemen (onze eigen catering is beperkt).

klik hier voor meer informatie

Reserveren voor een kinderfeestje

In de middag op 16 en 30 oktober, en 26  oktober de hele dag, zijn we al vol, sorry!

Uw gegevens


Wie is er jarig?


meisjejongen

de hoeveelste verjaardag vieren we?

voor verjaardagsfeestjes houden we een minimumleeftijd aan van 6 jaar


Wie komen er op het feestje?

Aantal kinderen

inclusief de jarige
Aantal begeleiders

We adviseren minimaal één begeleider per 4 kinderen, dat is ook rustiger voor u


Datum van het kinderfeestje

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk op woensdagochtend of vrijdag (zonder toeslag). Op andere tijden, of als u een privéfeestje (alleen buiten openingstijden) wilt houden, vragen we een toeslag van 50 euro. Geeft u aub bij de opmerkingen aan als dit de bedoeling is?

Gewenste aankomsttijd

Opties
U krijgt limonade (en bekers en rietjes) voor de kinderen,
als u bij binnenkomst even vraagt hebben we ook taartbordjes en vorkjes voor u!
U mag ook eigen eten en drinken meenemen.

wilt u extra muntjes kopen voor het milkshakefietsen, appelflap of nog meer frietjes bakken?
(2 euro per kind, dit mag u ook in de speelfabriek nog bekijken)
janee

Andere vragen of opmerkingen?

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en accepteer deze

U ontvangt een bevestiging van uw reserveringsaanvraag per e-mail. We beantwoorden de mail zo snel mogelijk, meestal s’avonds. Het kan zijn dat we een ander moment aanbieden als er op het gevraagde moment al teveel andere feestjes gepland zijn.

boempatat-1-kopieren-groot-2

Dank u!