Stoere kinderfeestjes


Je kunt bij de Speelfabriek je verjaardag of een ander feestje vieren. Extra speciaal met een gereserveerde feesttafel, eindeloze limonade, en het beroemde Boempatat frietenkanon! Of gewoon door met je vriendjes en vriendinnetjes naar ons toe te komen. Iedereen gaat naar huis met zelf gemaakte auto’s, zeepjes, en nog veel meer.

Scroll naar beneden voor meer informatie. Helemaal onderaan kunt u reserveren.

Je mag natuurlijk je eigen taart, drinken, traktatie of broodjes meenemen.

Prijzen kinderfeestjes

Gewoon komen spelen €11 standaardtarief per kind
Verjaardagsarrangement €14 inclusief schieten met het boempatat frietenkanon, gereserveerde tafel met eindeloze limonade, en koffie en thee voor de begeleiders
 (begeleiders vast tarief)  €5 je kunt bij ons cash of PIN betalen!

Feestjes buiten openingstijden

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk buiten onze normale openingstijden! Woensdagochtend en vrijdag overdag is dat zonder toeslag. Voor het afhuren van de hele speelfabriek, of op andere tijden,  vragen we een toeslag van 50 euro.  We houden een minimumaantal van 8 kinderen aan voor feestjes buiten openingstijden. Op zaterdag of zondag kunt u zonder toeslag al om 10u beginnen (we openen normaal gesproken om 11u)

Hoe verloopt een kinderfeestje?

Een feestarrangement bij de speelfabriek duurt 2,5 uur, daarna bent u welkom om te blijven spelen tot sluitingstijd. Wij zorgen voor een eigen tafel met bekers en limonade voor alle kinderen (en volwassenen). Koffie en thee voor de begeleiders zijn inbegrepen. Kinderfeestjes organiseren we vanaf de 6e verjaardag en vanaf 5 kinderen inclusief de jarige.

U mag het programma voor het feestje (in overleg) zelf inrichten, maar standaard is er eerst ruimte om even te zitten, taart te eten, te zingen en cadeautjes uit te pakken en komt een van de speelfabriekers daarna aan tafel om uit te leggen hoe het werkt.

De kinderen bepalen zelf wanneer en hoelang ze met welke activiteit aan de slag willen, maar we laten de kinderen wel gezamenlijk bij een van de activiteiten starten.

Tijdens het feestje worden de kinderen (de jarige eerst) bij het frietenkanon geroepen om zelf een aardappel tot friet te schieten en te bakken.

U kunt extra touwtjes erbij kopen om ook milkshake te fietsen, frietjes uit het friethuisje of appelflappen te bakken, maar hou er in dat geval wel rekening mee dat dit extra tijd kost. Alle eetactiviteiten zijn kleine porties, maar u bent vrij om zelf extra eten mee te nemen (onze eigen catering is beperkt).

klik hier voor meer informatie

Reserveren voor een kinderfeestje

8 april in de middag zijn we al vol!

16 maart update CORONA: De speelfabriek is dicht tot 6 april, sorry! We melden het hier als er veranderingen zijn. Bel ons gerust als u nog vragen heeft! 0626470417

Uw gegevens


Wie is er jarig?


meisjejongen

de hoeveelste verjaardag vieren we?

voor verjaardagsfeestjes houden we een minimumleeftijd aan van 6 jaar


Wie komen er op het feestje?

Aantal kinderen

inclusief de jarige
Aantal begeleiders

We adviseren minimaal één begeleider per 4 kinderen, dat is ook rustiger voor u


Datum van het kinderfeestje

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk op woensdagochtend of vrijdag en voor openingstijd op zaterdag of zondag (zonder toeslag). Op andere tijden, of als u een privéfeestje (alleen buiten openingstijden) wilt houden, vragen we een toeslag van 50 euro. Geeft u aub bij de opmerkingen aan als dit de bedoeling is?

Gewenste aankomsttijd

Opties
U krijgt limonade (en bekers en rietjes) voor de kinderen,
als u bij binnenkomst even vraagt hebben we ook taartbordjes en vorkjes voor u!
U mag ook eigen eten en drinken meenemen.

wilt u extra muntjes kopen voor het milkshakefietsen,
appelflap of nog meer frietjes bakken?
(2 euro per kind, frietschieten is bij het feestje standaard inbegrepen,
daar heeft u geen muntje voor nodig)
janee

Andere vragen of opmerkingen?

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en accepteer deze

U ontvangt een bevestiging van uw reserveringsaanvraag per e-mail. We beantwoorden de mail zo snel mogelijk, meestal s’avonds. Het kan zijn dat we een ander moment aanbieden als er op het gevraagde moment al teveel andere feestjes gepland zijn.

boempatat-1-kopieren-groot-2

Dank u!