Stoere kinderfeestjes


Je kunt bij de Speelfabriek je verjaardag of een ander feestje vieren. Extra speciaal met een gereserveerde feesttafel, eindeloze limonade, en zelf frietjes maken met het frietkanon! Iedereen gaat naar huis met zelf gemaakte auto’s, zeepjes, en nog veel meer.

Scroll naar beneden voor meer informatie. U kunt de beschikbaarheid bekijken en meteen boeken via de site, of een aanvraag doen via ons boekingsformulier als u speciale wensen heeft. Het is bijvoorbeeld mogelijk een aanvraag te doen buiten op bijzondere tijden, aan de kassa te betalen (pin/cash/factuur) of een privéfeest te boeken.

Prijzen kinderfeestjes

Je mag bij ons je eigen taart, drinken, traktatie of broodjes meenemen. Feestjes in de ochtend krijgen korting!

 ochtendmiddag  
Verjaardagsarrangement€16€18,50inclusief gereserveerde tafel met eindeloze limonade, frietkanon, en koffie en thee voor de begeleiders
 (begeleiders vast tarief)€6,50 €6,50Betalen kan cash, PIN of online

Hoe verloopt een kinderfeestje?

U mag het programma voor het feestje (in overleg) zelf inrichten, maar standaard is er eerst ruimte om even te zitten, taart te eten, te zingen en cadeautjes uit te pakken en komt een van de speelfabriekers daarna aan tafel om uit te leggen hoe het werkt. Tijdens het feestje mogen alle kinderen schieten met het frietenkanon en serveren we de frietjes (kleine portie) uit aan tafel.

De kinderen bepalen zelf wanneer en hoelang ze met welke activiteit aan de slag willen, maar we laten de kinderen wel gezamenlijk bij een van de activiteiten starten.

Een feestarrangement bij de speelfabriek duurt maximaal 3 uur, daarna willen we schoonmaken voor volgende bezoekers. Wij zorgen voor een eigen tafel met bekers en limonade voor alle kinderen. Koffie en thee voor de begeleiders zijn inbegrepen. U bent vrij om zelf extra eten mee te nemen (onze eigen catering is beperkt). Kinderfeestjes organiseren we vanaf de 6e verjaardag en vanaf 6 kinderen inclusief de jarige.

klik hier voor meer informatie

Reserveren voor een kinderfeestje