Stoere kinderfeestjes


Je kunt bij de Speelfabriek je verjaardag of een ander feestje vieren. Extra speciaal met een gereserveerde feesttafel, eindeloze limonade, en het beroemde Boempatat frietenkanon! Of gewoon door met je vriendjes en vriendinnetjes naar ons toe te komen. Iedereen gaat naar huis met zelf gemaakte auto’s, zeepjes, en nog veel meer.

Scroll naar beneden voor meer informatie. Helemaal onderaan kunt u reserveren.

Je mag natuurlijk je eigen taart, drinken, traktatie of broodjes meenemen.

Prijzen kinderfeestjes

Gewoon komen spelen €11 standaardtarief per kind
Verjaardagsarrangement €14 inclusief schieten met het boempatat frietenkanon, gereserveerde tafel met eindeloze limonade, en koffie en thee voor de begeleiders
 (begeleiders vast tarief)  €4 je kunt cash betalen of per factuur achteraf!

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk buiten onze normale openingstijden! Voor zulke privéfeestjes vragen we een toeslag van 50 euro en houden we normaal gesproken een minimumaantal van 7 kinderen aan.

Hoe verloopt een kinderfeestje?

Een feestarrangement bij de speelfabriek duurt 2,5 uur, daarna bent u welkom om te blijven spelen tot sluitingstijd. Wij zorgen voor een eigen tafel met bekers en limonade voor alle kinderen (en volwassenen). Koffie en thee voor de begeleiders zijn inbegrepen.

U mag het programma voor het feestje (in overleg) zelf inrichten, maar standaard is er eerst ruimte om even te zitten, taart te eten, te zingen en cadeautjes uit te pakken en komt een van de speelfabriekers daarna aan tafel om uit te leggen wat er te doen is en hoe we dat aanpakken.

De kinderen bepalen zelf wanneer en hoelang ze met welke activiteit aan de slag willen. Tussendoor mogen ze kiezen of ze een milkshake willen maken op de milkshakefiets, of zelf een appelflap willen maken (gewone bezoekers kunnen ook nog kiezen om zelf friet te bakken maar omdat een verjaardag al frietschieten heeft leek dat als optie ons iets teveel van het goede)

Tijdens het feestje worden de kinderen (de jarige eerst) bij het frietenkanon geroepen om zelf een aardappel tot friet te schieten en te bakken. We proberen dit aan het einde van het feest te doen maar als er veel feestjes tegelijkertijd zijn kan het zijn dat we vroeger beginnen.

klik hier voor meer informatie en de algemene voorwaarden

Reserveren voor een kinderfeestje

19, 22 en 29 november zijn we helaas al vol, sorry! Van 25 december tot 5 januari doen we vanwege de drukte niet het frietenkanon aan. Een feestje reserveren kan natuurlijk wél, dan mogen de kinderen zelf extra frietjes bakken in het friethuisje.

Inclusief verjaardagsarrangement?
janee

Uw gegevens


Wie is er jarig?


meisjejongen

de hoeveelste verjaardag vieren we?

voor verjaardagsfeestjes houden we een minimumleeftijd aan van 6 jaar, maar bel ons anders voor overleg!


Wie komen er op het feestje?

Aantal kinderen

inclusief de jarige
Aantal begeleiders

We adviseren minimaal één begeleider per 4 kinderen, dat is ook rustiger voor u


Datum van het kinderfeestje

Gewenste aankomsttijd

Andere vragen of opmerkingen?

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en accepteer deze

U ontvangt een bevestiging van uw reserveringsaanvraag per e-mail. We beantwoorden de mail zo snel mogelijk, meestal s’avonds. Het kan zijn dat we een ander moment aanbieden als er op het gevraagde moment al teveel andere feestjes gepland zijn.

boempatat-1-kopieren-groot-2

Dank u!