Stoere kinderfeestjes


Je kunt bij de Speelfabriek je verjaardag of een ander feestje vieren. Extra speciaal met een gereserveerde feesttafel, eindeloze limonade, gratis parkeren, en het beroemde Boempatat frietenkanon! Of gewoon door met je vriendjes en vriendinnetjes naar ons toe te komen. Iedereen gaat naar huis met zelf gemaakte auto’s, zeepjes, en nog veel meer.

Scroll naar beneden voor meer informatie. Helemaal onderaan kunt u reserveren.

Je mag natuurlijk je eigen taart, drinken, traktatie of broodjes meenemen.

Prijzen kinderfeestjes

Gewoon komen spelen €11 standaardtarief per kind
Verjaardagsarrangement €14 inclusief schieten met het boempatat frietenkanon, gereserveerde tafel met eindeloze limonade, koffie en thee en gratis parkeren voor begeleiders
 (begeleiders vast tarief)  €4 je kunt cash betalen of per factuur achteraf!

Kinderfeestjes zijn ook mogelijk buiten onze normale openingstijden! Voor zulke privéfeestjes vragen we een toeslag van 25 euro en houden we normaal gesproken een minimumaantal van 10 kinderen aan.

Hoe verloopt een kinderfeestje?

Een feestarrangement bij de speelfabriek duurt 2,5 a 3 uur, daarna bent u welkom om te blijven spelen tot sluitingstijd. Wij zorgen voor een eigen tafel met bekers en limonade voor alle kinderen (en volwassenen). Koffie en thee voor de begeleiders zijn inbegrepen.

U mag het programma voor het feestje (in overleg) zelf inrichten, maar standaard is er eerst ruimte om even te zitten, taart te eten, te zingen en cadeautjes uit te pakken en komt een van de speelfabriekers daarna aan tafel om uit te leggen wat er te doen is en hoe we dat aanpakken.

De kinderen bepalen zelf wanneer en hoelang ze met welke activiteit aan de slag willen. Tussendoor mogen ze kiezen of ze een milkshake willen maken op de milkshakefiets, of zelf een appelflap willen maken (gewone bezoekers kunnen ook nog kiezen om zelf friet te bakken maar omdat een verjaardag al frietschieten heeft leek dat als optie ons iets teveel van het goede)

Tijdens het feestje worden de kinderen (de jarige eerst) bij het frietenkanon geroepen om zelf een aardappel tot friet te schieten en te bakken. We proberen dit aan het einde van het feest te doen maar als er veel feestjes tegelijkertijd zijn kan het zijn dat we vroeger beginnen.

Reserveren voor een kinderfeestje

Inclusief verjaardagsarrangement?
janee

Uw gegevens


Wie is er jarig?


meisjejongen

de hoeveelste verjaardag vieren we?Wie komen er op het feestje?

Aantal kinderen

Aantal begeleiders

Wilt u parkeren in de parkeergarage?
janee


Datum van het kinderfeestje

Gewenste aankomsttijd

Andere vragen of opmerkingen?

U ontvangt een bevestiging van uw reserveringsaanvraag per e-mail. We beantwoorden de mail zo snel mogelijk, meestal s’avonds. Het kan zijn dat we een ander moment aanbieden als er op het gevraagde moment al teveel andere feestjes gepland zijn.

boempatat-1-kopieren-groot-2

Dank u!